OVER ‘HIREUP’

‘HireUp’ is opgezet in 2016 door Mourad Ouari in samenwerking met andere jongeren uit Den Haag , die opmerkten dat de huidige aanpak van jeugdwerkloosheid niet succesvol was. Zij vonden het tijd voor een nieuwe aanpak.

Vanuit haar netwerk heeft ‘HireUp’ zowel hoger als lager opgeleide jongeren, die graag aan de slag willen en hun uiterste best doen om een baan te vinden. Opeen maatschappelijk verantwoorde manier bemiddelen wij tussen werknemers en werkgevers en houden wij rekening met diversiteit dat onze toekomst is. Wij begeleiden daarnaast jongeren bij het opbouwen van vaardigheden en werkervaring tijdens het proces. Werkgevers die met ons willen samenwerken, voorzien wij van personeel, ondersteunen wij tijdens het verbeteren van hun diversiteitsbeleid en adviseren wij op het gebied van etnomarketing.

MISSIE

HireUp is een uitzendbureau dat werkt als intermediair tussen diverse werkzoekenden, werkgevers en gemeenten. Met behulp van haar uitgebreide netwerk is HireUp in staat om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.

VISIE

De inzet van gemotiveerde en diverse medewerkers maken het mogelijk om het werk zo snel mogelijk eigen te maken en de klus optimaal uit te voeren. HireUp is bekend met deze voordelen en biedt expertise en personeel aan bedrijven die hier behoefte aan hebben.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is verantwoordelijkheid en vertrouwen. Dit betekent dat HireUp zijn verantwoordelijkheid en het vertrouwen in haar serieus neemt. HireUp probeert open en transparant te zijn naar alle partijen om zo de kans op een goede match tussen werkgever en werknemers te vergroten.