AL MEER DAN 5 JAAR 
 BRENGEN WIJ DIVERSITEIT 
 OP DE WERKVLOER 

HOME › OVER ONS

Wat doen wij?
Bij HireUp zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel in diverse sectoren. Of u nu op zoek bent naar parttime of fulltime medewerkers, vakantiekrachten of tijdelijke projecten, wij staan voor u klaar. Met ons uitgebreide netwerk kunnen we vraag en aanbod efficiënt op elkaar afstemmen, waardoor medewerkers sneller gekoppeld kunnen worden aan bedrijven.

Bij HireUp streven we naar een persoonlijke benadering, zowel naar werknemers als werkgevers. We zijn niet alleen geïnteresseerd in een CV, maar ook in de persoon achter de CV. We zorgen ervoor dat de bemiddelde werknemers passen bij de bedrijfscultuur van de werkgevers.

Hoe doen we dat?
Om een goede match te realiseren, gaan we in gesprek met zowel de opdrachtgever als de werknemer. Op die manier kunnen we de wensen en behoeften van beide partijen goed in kaart brengen. Indien nodig bieden we ondersteuning en training aan werknemers om hun sociale vaardigheden te verbeteren.

Daarnaast richt HireUp zich ook op jongeren zonder diploma. We bieden trainingen en certificaten aan om jong en ambitieus talent optimaal te benutten in uw bedrijf. Door de wensen en behoeften van zowel werkgevers als werknemers op elkaar af te stemmen, vergroten we de kans op succes.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij HireUp en laat ons u helpen bij het vinden van het juiste personeel. Neem contact met ons op via onze website of bel ons direct. Samen bouwen we aan een succesvolle samenwerking!

ONS PROCES IN VIJF STAPPEN

Solliciteren

Je kunt (open) solliciteren door ons te bellen of mailen. Zorg ervoor dat je jouw CV en het liefst een motivatiebrief bij de hand hebt! Als je deze niet hebt, laat het ons van te voren weten.

Het eerste ontmoetingsgesprek

Je wordt uitgenodigd voor een gesprek om te kijken of je past bij de functie waar je op solliciteert.
Je kan het zien als een ontmoetingsgesprek waar we elkaar leren kennen. Zorg ervoor dat je jouw identiteitskaart en bankpas mee hebt.

Informatiecheck & overleg

De informatie wat je ons bij de ontmoetingsgesprek hebt gegeven wordt nagekeken op juistheid. Vervolgens gaan we intern in overleg of je past bij de functie en het bedrijf. Is dit niet het geval? Dan gaan we samen met jou kijken of je een andere functie kan vervullen.

Indien we merken dat je extra hulp nodig hebt bij het sollicitatieproces: Onze partner Coach’EmUp helpt je graag verder om je aantrekkelijker te maken voor de arbeidsmarkt!

De juiste match

Gefeliciteerd! Je bent een match met de vacature! We maken een afspraak om de startdatum en arbeidsvoorwaarden te bespreken.

Nadat je bent aangenomen

Je begint met werken. HireUp houdt contact met zowel jou als het bedrijf waar je voor werkt. We willen natuurlijk wel zeker weten dat jullie beiden tevreden zijn en blijven!

MEER WETEN? THERE’S MORE.

Benieuwd naar onze corporate story of waar HireUp voor staat? Ben je misschien geïteresseerd in de ervaringen van mensen die je voor zijn geweest of onze (oud)medewekers? Lees dan snel verder en leer meer over HireUp!