Voor werkgevers is het vaak een zoektocht naar geschikt personeel bij een openstaande functie. Deze intensieve zoektocht kunnen wij bij HireUp grotendeels uit handen nemen. Door een divers personeelsbestand is er voor werkgevers een breed aanbod aan potentiele werknemers.

HireUp doorloopt trajecten met werkzoekenden die in kaart brengen waar de behoeften liggen en waar ruimte is voor ontwikkeling. Het doorlopen van een dergelijk traject stelt werkzoekenden in staat om zichzelf te ontwikkelen en zo de kansen te vergroten op het vinden van een passende baan. Voor werkgevers levert dit het voordeel op dat de werkzoekenden waaraan zij gekoppeld worden een gemotiveerde houding hebben. Dit is een win-winsituatie voor alle betrokken partijen.

Onze werkzaamheden bij HireUp leggen een focus op het ontwikkelen van talenten en het stimuleren van de motivatie. Dit is terug te zien in ons database en aanpak. Wij hebben zowel laag- als hoogopgeleide werkzoekenden die net zijn afgestudeerd of bezig zijn met afstuderen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of opleidingsniveau, een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt.Op deze maatschappelijk verantwoorde manier koppelt HireUp daarom werkgevers met gemotiveerde werkzoekenden. Hier leveren werkgevers een bijdrage aan en mogen zich om die reden voegen bij organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

HireUp staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden om samen te werken. Maatwerk kan in overleg geleverd worden. Ons personeel staat tot uw beschikking om aan de slag te gaan op uur basis, vanuit een project of voor een langere termijn. Meld je dus vandaag nog aan als werkgever of neem contact met ons op via het contact formulier of bij het aanvragen van een vacature plaatsing op de “Job plaatsen” pagina