Vind het juiste  
 Juiste personeel met Hireup 

HOME › WERKGEVERS

Een breed aanbod aan personeel
Voor werkgevers is het vaak een zoektocht naar geschikt personeel bij een openstaande functie. Deze intensieve zoektocht kunnen wij bij HireUp grotendeels uit handen nemen. Door een divers personeelsbestand is er voor werkgevers een breed aanbod aan potentiële werknemers.
Trajecten bij HireUp
HireUp doorloopt trajecten met werkzoekenden die in kaart brengen waar de behoeften liggen en waar ruimte is voor ontwikkeling. Het doorlopen van een dergelijk traject stelt werkzoekenden in staat om zichzelf te ontwikkelen en zo de kansen te vergroten op het vinden van een passende baan. Voor werkgevers levert dit het voordeel op dat de werkzoekenden waaraan zij gekoppeld worden een gemotiveerde houding hebben. Dit is een win-winsituatie voor alle betrokken partijen.

ONS PROCES IN VIJF STAPPEN

Zoektocht naar geschikte personeel
Voor werkgevers is het vaak een uitdaging om geschikt personeel te vinden voor openstaande functies. Bij HireUp kunnen we deze intensieve zoektocht grotendeels uit handen nemen. Dankzij ons diverse personeelsbestand kunnen we werkgevers een breed scala aan potentiële werknemers bieden. Met onze expertise in werving en selectie helpen we werkgevers om de juiste kandidaten te vinden die passen bij hun organisatie en functievereisten.
Trajecten voor werkzoekenden en ontwikkeling
Bij HireUp doorlopen we trajecten met werkzoekenden om te achterhalen waar hun behoeften liggen en waar ruimte is voor ontwikkeling. Door dit traject kunnen werkzoekenden zichzelf ontwikkelen en vergroten ze hun kansen op het vinden van een passende baan. Voor werkgevers heeft dit als voordeel dat de werkzoekenden waarmee ze gekoppeld worden een gemotiveerde houding hebben. Dit creëert een win-winsituatie voor alle betrokken partijen.
Focus op talentontwikkeling en motivatie
Bij HireUp ligt de nadruk op het ontwikkelen van talenten en het stimuleren van motivatie bij werkzoekenden. We hebben een diverse database met zowel laag- als hoogopgeleide werkzoekenden, waaronder pas afgestudeerden en mensen die nog bezig zijn met hun studie. We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht hun afkomst, leeftijd of opleidingsniveau, een eerlijke kans krijgt op de arbeidsmarkt. Daarom koppelt HireUp werkgevers op een maatschappelijk verantwoorde manier aan gemotiveerde werkzoekenden.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HireUp hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door werkgevers te koppelen aan gemotiveerde werkzoekenden dragen we bij aan het bevorderen van gelijke kansen en diversiteit op de arbeidsmarkt. Werkgevers die zich bij ons aansluiten en deelnemen aan dit proces kunnen zich voegen bij organisaties die MVO hoog in het vaandel hebben staan.
Job plaatsen?
Bij HireUp staan we altijd open voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden van samenwerking te bespreken. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom bieden we maatwerkoplossingen in overleg. Ons team van professionals staat klaar om op uurbasis, op projectbasis of voor een langere termijn aan de slag te gaan. Als werkgever kunt u zich vandaag nog aanmelden of contact met ons opnemen via het contactformulier of door een vacatureplaatsing aan te vragen op onze “Job plaatsen” pagina.
Samenwerken met HireUp?
Wil je meer weten over de mogelijkheden die HireUp biedt of heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en jou te voorzien van meer informatie. Samen kunnen we kijken hoe HireUp jouw organisatie kan ondersteunen bij het vinden van geschikt personeel en het bevorderen van diversiteit op de arbeidsmarkt.