Veel gestelde vragen

Waarom HireUp en geen ander uitzendbureau?

Wij zetten klanttevredenheid op de eerste plaats. Daarnaast garanderen wij begeleiding met de juiste kennis en kunde. Door onze samenwerking met Coach Em Up en Start Up Your Life werken wij via ons netwerk. Wij geloven niet in het investeren in dure panden en mooie auto’s, maar in het investeren in mensen. Het investeren in jou dus. Die investering loont niet alleen jezelf of ons, maar het loont iedereen als jij jouw dromen waar kan maken. Niet iedereen kan het alleen aan op de arbeidsmarkt, die mensen hebben extra aandacht nodig. Daarom krijg je bij HireUpprecies de (extra) aandacht die je nodig hebt.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Den Haag (Transvaal) en binnenkort ook in Rotterdam (Zuid). Ga naar contact om onze contactgegevens en bezoekadressen te bekijken.

Kan ik ook bij jullie terecht als ik een opleiding zoek?

HireUp biedt naast begeleiding naar werk ook vele opleidingsmogelijkheden aan. Is dit jouw wens licht dit dan wel even toe in je motivatie en wij gaan samen kijken naar jouw.

Ik heb geen werkervaring, maar zoek wel werk. Kan ik bij jullie terecht?

HireUp biedt mogelijkheden voor ongeschoold werk en heeft een netwerk aan verscheidende aanbieders van opleidingen en leerwerkplekken. Zonder diploma of werkervaring is het lastiger om aan een baan te komen, maar geen uitdaging die wij uit de weg gaan. Een hoge dosis motivatie en doorzettingsvermogen is wat wij van jou verwachten. Wij geloven erin dat iedereen een speciaal talent in zich heeft dat ontdekt moet worden. Meld je dus snel aan om te kijken waar jouw talent schuilt.

Ik heb een klacht/opmerking?

Heb jij een klacht en/of opmerking voor ons? Of wil je ons voorzien van feedback? Laat het ons zo snel mogelijk weten,dan gaan wij ermee aan de slag. Wij zijn op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch(Nu ook Whatsapp) en viae-mail bereikbaar.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Vanwege de strenge wetgeving omtrent persoonlijke gegevens worden deze opgeslagen in een beveiligde database. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u van dienst te kunnen zijn. Wij verzekeren u dat gegevens niet aan derden worden verspreid zonder uw toestemming. In het geval dat u gekoppeld wordt aan een werkgeversturen wij bijvoorbeeld uw CV toe.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Klink op de knop ‘registeren’ om een nieuw account aan te maken, vul jouw gegevens in en check na of alles klopt. Bij een compleet profiel vergoot je de kans op een baan. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Stuur ons heel gemakkelijk een whatsappje en wij helpen je een handje op weg.
Weet jij al waar je naar op zoek bent? Ga dan snel naar vacatures om op jouw gedroomde baan te reageren. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en een afspraak voor je inplannen.

Kan ik ook solliciteren bij HireUp als ik geen jongere meer ben?

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren met diverse achtergronden naar werk en/of een opleiding. Echter iedereen is bij ons welkom. Wij vragen van jou alleen een gemotiveerde en leergierige houding.Als jij dan voldoet aan de eisen van een vacature ongeacht, geslacht, leeftijd of afkomst, kom jij in aanmerking en krijg je een eerlijke kans.

Ik heb een strafblad, kan ik dan alsnog terecht bij HireUp?

Ook bij het bezitten van een strafblad kan HireUp helpen bij het vinden van een goede baan. Neem contact met ons op voor een afspraak om te kijken op welke manier wij jou kunnen begeleiden naar werk.

Kan HireUp mij helpen als ik een uitkering ontvang?

Wij zijn er voor iedereen en dus ook de groep mensen die in de uitkering zit. Wij vragen van jou alleen een gemotiveerde en leergierige houding. Naast het begeleiden naar werk kan HireUp ook in samenwerking met CoachEmUp helpen bij persoonlijke begeleiding of het werkfit maken van jou.

Hoe lang duurt het voordat ik op gesprek kan komen?

Hireup heeft een heel laagdrempelig beleid waardoor je gedurende kantooruren altijd binnen mag lopen voor een gesprek. Daarnaast streeft HireUp binnen een week jou op sollicitatiegesprek te laten komen.

Wilt u met ons in contact komen?

Voor vragen of opmerkingen kan je ons altijd bereiken.
Address: Steenplaetsstraat 6, 2288 AA Rijswijk;
Contact: (06) 18624579