Stage Sociaal Pedagogisch hulpverlener

  • Den Haag
  • Afstudeerstage
  • 3 jaar geleden
  • /

Functie Omschrijving

Wie zijn wij?

CoachEmUp is gespecialiseerd in het werk-fit maken van jongeren met een bi-culturele achtergrond. Wij hebben gespecialiseerde coaches die integer zijn en de cli├źnt echt willen begrijpen en helpen om alles uit haar of zijn potentie te halen.

CoachEmUp is door het UWV erkend als re├»ntegratiebedrijf voor het traject werk-fit maken. Wij doen dit door samen met cli├źnten te kijken naar hun opleiding, interesses, affiniteiten, capaciteiten, vaardigheden en ontwikkelpunten.

Wij werken vanuit de positieve benadering, maar focussen daarnaast ook op de aandachtspunten om deze te versterken. Wij helpen de jongeren om een arbeidsritme op te bouwen en softskills/ arbeidsethos aan te leren. Hiervoor zetten wij onze NOLOC gecertificeerde loopbaancoaches in.


Wat bieden wij?

Wij bieden een zeer uitdagende stage in onze organisatie. Wij verlenen diensten aan organisaties die opzoek zijn naar personeel en in opdracht van gemeentes in Zuid-Holland.

Tijdens de 5 a 10 maanden stage kunnen wij jou meenemen in het gehele begeleiding/coaching proces. Wij nemen je mee in alle processen die door het gehele jaar lopen. Hierbij valt onder andere te denken aan: het opstellen van een begeleidingsplan, het uitvoeren van het begeleidingsplan, jongeren empoweren, contact houden met onze jongeren en ze werk aan bieden.


Wat zoeken wij?

Om onze organisatie te versterken, zijn wij op zoek naar 3e en 4e jaars SPH of MWD HBO student die voor 5 a 10 maanden bij ons stage kan lopen voor minimaal 32 uur in de week. Wil jij werkervaring opdoen binnen een jonge organisatie die midden in de samenleving staat? Loop jij niet weg van een dynamische omgeving en heb jij goede beheersing van de Nederlandse taal maar ook affiniteit met straattaal? Dan dagen wij jou uit om, op onze kantoor in Den Haag, jouw opgedane kennis met ons te komen delen!


Wat kan je verwachten van je stageperiode?
Zelfstandig operationeel meewerken op de afdeling, te denken valt aan:
- het opstellen van een begeleidingsplan;
- het uitvoeren van het begeleidingsplan;
- werkzaamheden in het kader van re-integratie;
- jongeren empoweren;
- jongeren coachen en begeleiden;
- contact houden met onze jongeren;
- jongeren werk aan bieden;
- netwerkbijeenkomsten organiseren.

Ervaring: