Werkzoekenden  &  HireUp

‘HireUp’ kan jou als werkzoekende op verschillende manieren bijstaan tijdens jouw zoektocht naar een baan. Denk hierbij aan een fulltime functie, losse uren, projectmatig werken en een bijbaan. In het begin zal je vooral op uitzendbasis aan de slag gaan. Mocht jij de werkgever tevreden weten te stellen, dan kan dat uiteindelijk leiden tot een contract. Hiermee heb jij jouw succes in eigen handen. Wij geloven in jou en leveren zoveel mogelijk ondersteuning tijdens het proces.

Werving  &  selectie van  jong professionals

Ben jij bijna klaar met jouw MBO, HBO of WO-opleiding, maar lukt het jou (nog) niet alleen om een baan te vinden? Dat geeft helemaal niets, want wij kunnen jou daarbij helpen. Wij gaan samen zitten om te kijken naar wat jij leuk vindt om te doen, waar je goed in bent en waar je beter in wilt worden. Vervolgens gaan wij daar samen mee aan de slag en koppelen wij jou aan werkgevers die op zoek zijn naar gemotiveerde mensen zoals jij.

Begeleiding 

Wij bieden naast de mogelijkheid tot een baan ook begeleiding aan. Wij vinden het belangrijk dat jij met al je vragen bij ons terecht kan, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je een passende baan vindt. Soms kan dit betekenen dat je niet een baan nodig hebt, maar een studie. Ook daarmee zijn meer dan bereid om je hierin te ondersteunen bij het maken van een keuze. Twijfel dus niet om je vragen stellen aan ons.

Stages, afstudeerplekken en startersbeurzen 

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeerplek? Dan gaan we samen met jou op zoek naar de juiste instelling om je studie tot een succes te brengen. Heb jij al de nodige diploma’s, maar lukt het je niet om aan een baan te komen door een gebrek aan werkervaring? Dan is er de mogelijkheid voor een startersbeurs. Dit is een periode waarin je werkervaring opbouwt tegen een lage vergoeding. Wij kunnen jou helpen om een startersbeurs te krijgen.

Talentontwikkeling  & Coaching

Niet iedereen weet altijd wat hij of zij later wil gaan doen of waar zijn/haar talenten liggen en dat geeft niet. Wij kunnen namelijk samen met jou kijken waar je interesses liggen, over welke talenten je beschikt en waar nog ruimte is voor ontwikkeling. Wij coachen jongeren in samenwerking met CoachEmUp en maken jouw zo startklaar om aan de slag te gaan voor een werkgever. “