ZZP Gedragswetenschapper

  • Den Haag
  • Ervaren
  • 3 weken geleden
  • Euro / Monthly

Functie Omschrijving

Om onze dienstverlening te verbeteren zijn we op zoek naar een ambitieuze Gedragswetenschapper (ZZP) die op oproepbasis beschikbaar is. Ben jij het bezit van een SKJ-registratie en heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Als Gedragswetenschapper adviseer & ondersteun je ons team bestaande uit gezinsbegeleiders en ambulant begeleiders bij complexe casuĆÆstiek. Hierbij help je de hulpverleners met het vormgeven van persoonlijke behandelplannen voor onze cliĆ«nten. In samenwerking met ons team en (eventueel) derden, pas jij vakkundig je kennis & expertise toe om gezamenlijk de multiproblematiek van de cliĆ«nt aan te pakken.

OVER COACHā€™EMUP  
Coachā€™EmUp is een organisatie dat zich richt op een inclusieve samenleving waarin eenieder actief deelneemt aan de maatschappij. Coachā€™EmUp biedt persoonlijke begeleiding en helpt mensen aantrekkelijker te worden voor de arbeidsmarkt. De doelgroep bestaat uit kwetsbare burgers met een bi-culturele achtergrond. Dit is deels social work en deels jongerenwerk.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Je bent in het bezit van een SKJ-registratie en bent WO- afgestudeerd in de richting psychologie of orthopedagogie

Je bent flexibel beschikbaar: op oproepbasis

Je hebt affiniteit met onze doelgroep

Je bent flexibel, proactief & secuur

Werkervaring is een prƩ

WAT KAN JE VAN ONSVERWACHTEN?

ZZP uurtarief

Een samenwerkingsovereenkomst voor langere duur

Een jonge, diverse & dynamische werkomgeving

Wij staan open voor nieuwe ideeƫn en het implementeren ervan

Uitnodigingen voor jaarlijkse teamuitjes- en activiteiten

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

We zien jouw sollicitatie dan graag tegemoet. Op werkdagen nemen we binnen 48 uur contact met je op. Ben je een match? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Rijswijk (we staan open voor een online sollicitatiegesprek). Wie weet word jij dan wel onze aanwinst als Gedragswetenschapper! Zou jij graag willen werken bij ons of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sharella Nohar op 0618624579.