Stagiar(e) Social Work

  • Den Haag
  • Afstudeerstage
  • 2 maanden geleden
  • Euro / Monthly

Functie Omschrijving

Ben jij op zoek naar een stageplek? Is dat toevallig bij een organisatie die midden in de samenleving staat? StartUpYourLife is een jonge organisatie in een omgeving die naast divers en dynamisch vooral heel gedreven is. Dat zie je ook terug in onze organisatie filosofie: Kansen creƫren voor iedereen. Spreekt dit jou aan en ben je bereid om echt ergens je stempel op te drukken? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Begeleiden van cliƫnten

Bemiddelen tussen cliƫnten en instanties

Schrijven van reflectieverslagen

Voeren van gesprekken

Cliƫnten begeleiden naar een betere toekomst

OVER STARTUPYOURLIFE  
StartUpYourLife is een stichting dat streeft naar een inclusieve samenleving. We zetten ons in voor kwetsbare personen, gezinnen en jongeren uit de Haagse achterstandswijken met een bi-culturele achtergrond. Wij helpen met het vinden van een baan, re-integratie en schuldhulpverlening.
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren hoe we de maatschappelijke participatie van kwetsbare burgers kunnen vergroten. Zo dragen we een steentje bij aan het teruggeven van controle aan de burger, het uitbreiden van het sociaal netwerk en het ontwikkelen van vaardigheden en talenten. Wij zijn jong, gretig en altijd bezig met het verbeteren van de stichting.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Je bent een MBO of HBO Social Work student

Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar

Je bent woonachtig in de omgeving Den Haag

Je beheerst de Nederlandse taal zowel in spraak als schrift

Je bent proactief, leergierig en enthousiast

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een stage met veel uitdaging

Wij staan open voor nieuwe ideeƫn en het implementeren ervan

Werkervaring opdoen in een jong en dynamisch bedrijf

Persoonlijke begeleiding

De kans om een baan te bemachtigen binnen ons team

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

We zien jouw sollicitatie dan graag tegemoet. Op werkdagen nemen we binnen 48 uur contact met je op. Ben je een match? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Rijswijk (we staan open voor een online sollicitatiegesprek). Wie weet word jij dan wel onze aanwinst als Stagiair(e) Social Work! Zou jij graag stage bij ons willen lopen of wil je meer informatie? Neem dan snel contact op met Sharella Nohar op 06 18624579.