Stagiar(e) Finance & Control

  • Den Haag
  • Afstudeerstage
  • 1 maand geleden
  • Euro / Monthly

Functie Omschrijving

Ben jij het studerende talent dat gevoel heeft voor cijfers en deze wilt interpreteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Finance & Controlstagiair(e) ben je verantwoordelijk voor de boekhoudkundige kant van ons klantdossier. Je gaat aan de slag met administratieve taken, je stuurt de uitvoerende medewerkers binnen het dossier aan (boekhouders en assistenten), je produceert het jaarwerk en bent betrokken bij de samenstelling van relevante adviezen richting onze cliënten.

WAT GA JE DOEN?

Het verwerken van diverse facturen in het boekhoudprogramma

Het voorbereiden van prognoses

Administratieve hulp met betrekking tot projecten

Meedenken in bedrijfsprocessen

Helpen met begrotingen opstellen

OVER STARTUPYOURLIFE  

StartUpYourLife is een stichting dat streeft naar een inclusieve samenleving. We zetten ons in voor kwetsbare personen, gezinnen en jongeren uit de Haagse achterstandswijken met een bi-culturele achtergrond. Wij helpen met het vinden van een baan, re-integratie en schuldhulpverlening. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren hoe we de maatschappelijke participatie van kwetsbare burgers kunnen vergroten. Zo dragen we een steentje bij aan het teruggeven van controle aan de burger, het uitbreiden van het sociaal netwerk en het ontwikkelen van vaardigheden en talenten. Wij zijn jong,gretig en altijd bezig met het verbeteren van de stichting.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Je volgt een HBO-opleiding Finance Controller, Finance & Control of Bedrijfseconomie

Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar

Je bent woonachtig in de omgeving Den Haag

Je beheerst de Nederlandse taal zowel in spraak als schrift

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een stage met veel uitdaging

Wij staan open voor nieuwe ideeën en het implementeren ervan

Werkervaring opdoen in een jong en dynamisch bedrijf

Persoonlijke begeleiding

De kans om een baan te bemachtigen binnen ons team

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

We zien jouw sollicitatie dan graag tegemoet. Op werkdagen nemen we binnen 48 uur contact met je op. Ben je een match? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Rijswijk (we staan open voor een online sollicitatiegesprek). Wie weet word jij dan wel onze aanwinst als Stagiair(e)Finance & Control! Zou jij graag stage bij ons willen lopen of wil je meer informatie? Neem dan snel contact op met onze HR-afdeling op 06 18624579.