Stagiair Servicemedewerker

  • Den Haag
  • Afstudeerstage
  • 6 maanden geleden
  • Euro 0-1000 / Monthly

Functie Omschrijving

Stagiair Servicemedewerker

Volg je de opleiding MBO-servicemedewerkeren ben je opzoek naar een stageplek? Dan zij wij wellicht opzoek naar jou! StartUpYourLife is een jonge organisatie in een omgeving die naast divers en dynamisch vooral heel gedreven is. Dat zie je ook terug in onzeorganisatie filosofie: Kansen creëren voor iedereen. Spreekt dit jou aan en ben je bereid om echt ergens je stempel op te drukken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen:

Binnen onze afdeling zijn wij op zoek naar een ambitieuze mbo-niveau stagiair die voor een periode van minimaal 32 uur per week stage gaat lopen bij StartUpYourLife. Een stagiair bij StartUpYourLife krijgt de kans om op alle gebieden te ontwikkelen en daarnaast leer je het vak beter kennen. Werkzaamheden die je uitvoert:

* Je ontvangt mensen en bied hen een kopje koffie of thee aan.

* Je houdt de voorraad van kantoorartikelen in de gaten en bestelt ze indien nodig.

* Assisteren bij de uitvoering van activiteiten.

* Lichte administratieve taken. 

* Klaarmaken van vergaderzalen.

Over ons:

StartUpYourLife is een stichting die streeft naar een inclusieve samenleving en zich inzet om op allerlei manieren kansen te creëren voor kwetsbare personen, gezinnen, kinderen en jongeren uit Haagse achterstandswijken met een bi-culturele achtergrond. Of het nou gaat om re-integratie, helpen bij het vinden van een baan of schuldhulpverlening,altijd en overal zien wij mogelijkheden het vergroten van de maatschappelijke participatie van kwetsbare burgers. Zo dragen we bij aan het hebben van eigen regie, het uitbreiden van het sociaal netwerk, vergroten van gevoel van eigenwaarde en het ontwikkelen van vaardigheden en talenten. Wij zijn jong,gretig en altijd bezig om ons te verbeteren.

Wat verwachten wij van jou:

Je bent:

* een student MBO-niveau 2 of 3 die de opleiding servicemedewerker volgt

* goed in de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift

* flexibel, teamspeler, proactief, leergierig en enthousiast

Wat kan je van ons verwachten:

* Een stage met veel uitdaging

* Wij staan open voor nieuwe ideeën en het implementeren van deze

* Werkervaring opdoen in een jong en dynamisch bedrijf;

* Persoonlijke begeleiding;

* Informele werksfeer;

* De kans om een baan te bemachtigen binnen ons team.

Enthousiast geworden?

We zien jouw sollicitatie dan zo snel mogelijk tegemoet. Op werkdagen nemen we binnen 48 uur contact met je op. Hebben we een match? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Rijswijk (uiteraard staan wij ook open voor een online sollicitatiegesprek). En wie weet word jij dan wel onze nieuwe aanwinst als servicemedewerker-stagiair! Zou jij graag stage bij ons willen lopen of wil je meer informatie neem dan contact op met Sharella Nohar op 0618624579.

Soort dienstverband:

Stage

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Stage.